Despre Noi

 

”Am luptat cu o parte din conceptele greșite ale societății și am încercat să aducem tot ceea ce este nou începând cu protocoale, materiale și tehnologii. Cu eforturi mari, am reușit să creăm ceva diferit și astfel am fost primul laborator din Transilvania care a realizat ceramica presată în urmă cu mai bine de 16 ani, am fost primul laborator din România care a facut tranziția de la analogic la digital în anul 2007 prin achiziția primului sistem CAD/CAM apărut pe piață, sistem construit de cei de la Imes-Wieland. Investițiile în laborator au continuat pe toate planurile: colaborări cu medici și tehnicieni din Germania, Italia, Franța;  achiziția de aparatură nouă, cursuri pentru personal până la crearea unui spațiu funcțional conform normelor internaționale. ”,    ThD CRISTIAN PETRI 

Oral Design Clinic & Lab  este un concept ultramodern care asigură servicii stomatologice de înaltă calitate, luând naștere în urma parteneriatului strategic cu laboratorul dentar ARTCHRYS, brand binecunoscut, care funcționează în domeniul tehnicii dentare de peste 18 ani. Oferim servicii stomatologice integrate, lucrând interdisciplinar, echipa fiind formată din medici specialiști. 

Dorința a fost de a crește și de a crea ceva diferit, astfel împreună cu Dr. Ana Petri am deschis prima clinica acreditată Oral Design în anul 2019. 

Valoarea noastră a crescut de la lună la lună, prin completarea echipei cu mulți colaboratori experimențati: Dr. Maria Barac, Dr. Vlad Petrică, Dr. Radu Câmpean, Dr. Andrei Șanta, fiecare fiind specializat pe domeniul său. Am reușit astfel să creăm o echipă în cadrul clinicii, dar și o echipă medic-tehnician, vitală pentru a obține rezultate corecte.

Suntem o echipă tânără, dar experimentată, având colaborări de peste 17 ani cu Dr. Maria Barac, alături de care am crescut și creat zâmbete perfecte. Facem acest lucru în continuare prin conceptul de interdisciplinaritate în care este implicat fiecare membru al echipei. 

Oral Design Clinic

Oral Design Clinic & Lab  este un concept ultramodern care asigură servicii stomatologice d...

Afla mai multe
Oral Design Lab

Viziune. Misiune. Valori. Smiles change lives, that’s why we create smiles. Creating the be...

Afla mai multe
Despre ThD Cristian Petri

”Întotdeauna am visat să ajung în America și să trăiesc visul american, dar ceva...

Afla mai multe

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33