Despre ThD Cristian Petri

Întotdeauna am visat să ajung în America și să trăiesc visul american, dar ceva anume m-a adus acasă. Am visat la traiul nemților și al elvețienilor, dar din nou ceva m-a adus acasă, unde în anul 2002, ajutat de familie, mai exact de ziua Sf. Mihail și Gavril, am deschis un laborator care din prima zi a avut o viziune și misiune total diferite de ceea ce era pe piață. Astfel a luat ființă laboratorul dentar Artchrys, în componența căruia erau două persoane, care și azi sunt stâlpii acestei clinici: Cristian Petri și Ana Semerean”  

Cristian Petri a absolvit tehnica dentară în anul 1999 în Cluj-Napoca unde și-a început ucenicia, după care a lucrat în laboratoare din America și Germania. Și-a continuat studiile la Danube University Krems. Pe lângă aceasta, a urmat cursurile organizate de: Masimiliano Trombin, MDT; Achim Ludvig, MDT; Haristos Girinis, MDT; Nondas Vlachopoulos, CDT; Uwe Gehringer, MDT: Thomas Sing, MDT; Jan Langner, MDT; Sensei Shigeo Kataoka, MDT.  

 Începând cu  2011, susține cursuri de specialitate în România, dar și în alte țări, publică articole în reviste naționale și internaționale precum: Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Quintessence, Reflex, CAD/CAM International.

 În 2018, Cristian Petri a fost invitat să devină membru al prestigiosului grup Oral Design de către fondatorul Willi Geller și este proprietarul unicului Centru acreditat Oral Design din România.Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional si de asemenea, inițiatorul congresului TEAM din România. Începând cu anul 2019 devine 1st HASS Ambasador al firmei Koreene HassBio. 


 

Am primit câteva premii nationale si internationale, printre care amintim:

  • În 2005, Premiul Dental Progress / Lichtenstein.
  • În anul 2014 Premiul I în colaborare cu Dr. Silvana Cânjău-Post "Terapia minimă invazivă - soluția la un rezultat estetic și funcțional", Congresul Internațional de Dentist Esthetic, București, România.
  • În 2017, împreună cu dr. Ionut Branzan au fost câștigătorii premiului "Excelența în protetică" (Zerodonto - AIOP, APS, JPD), Italia.

 

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33