Medici

PETRI Cristian
ThD

S-a născut în anul 1978 în inima Transilvaniei. A absolvit tehnica dentară în anul 1999 în Cluj-Napoca unde și-a început ucenicia, după care a lucrat în laboratoare din America și Germania, specializandu-se  pe lucrări scheletate, telescoape și protetică pe implanturi.

Și-a continuat studiile la Danube University Krems. Pe lângă aceasta, a urmat cursurile organizate de: Masimiliano Trombin, MDT; Achim Ludvig, MDT; Haristos Girinis, MDT; Nondas Vlachopoulos, CDT; Uwe Gehringer, MDT: Thomas Sing, MDT; Jan Langner, MDT; Sensei Shigeo Kataoka, MDT.  Începând cu anul 2002, deține propriul laborator dentar în Cluj-Napoca, iar din 2011 se axează pe reabilitări complexe, estetică, minim-invazivitate și funcție.

Începand cu  2011, susține cursuri de specialitate in Romania dar si in alte tari, publica articole în reviste naționale și internaționale precum: Dental Target, Dental Dialogue, Das Dental Labor, Spectrum Dialogue, Labline Magazine, Quintessence, Reflex, CAD/CAM International.

 

A primit cateva premii nationale si internationale  printre care amintim:

  • În 2005, Premiul Dental Progress / Lichtenstein.
  • În anul 2014 Premiul I în colaborare cu Dr. Silvana Canjau-Post "Terapia minimă invazivă - soluția la un rezultat estetic și funcțional", Congresul Internațional de Dentist Esthetic, București, România.
  • În 2017 împreună cu dr. Ionut Branzan au fost câștigătorii premiului "Excelența în protetică" (Zerodonto - AIOP, APS, JPD), Italia.
  • În 2018, Cristian Petri a fost invitat sa devina membru al prestigiosului grup Oral Design de către fondatorul Willi Geller și este proprietarul primului Centru Oral Design din România.

 Este co-fondator și președinte al Dental Initiative România, o asociație non-profit cu caracter educațional.

Este, de asemenea, inițiatorul congresului TEAM din România.

SEMEREAN Gabriel
ThD
POPESCU Paul
ThD

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara Cluj in 2007 si lucreaza in cadrul echipei Oral Design de 15 ani. A urmat cursuri de perfectionare sustinute de Nondas Vlachopaulos, Edris Rasta, Uwe Gehringer , Spiros Chatzigeargiou.

TRIPON Răzvan
ThD

A absolvit initial  Facultatea de Arte si Design Cluj in 2008 , apoi si-a indreptat atentia spre Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Tehnica Dentara, pe care a absolvit-o in 2012.  Colaborarea cu laboratorul dentar Oral Design Lab a inceput-o in timpul facultatii, ramanand aici pana in prezent.

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33