ESTETICĂ ȘI FAȚETE DENTARE

Estetica dentară definește frumusețea și este dată de un zâmbet frumos, bine încadrat în armonia facială, care scoate în evidențî trăsăturile și personalitatea fiecăruia.  Ne dorim să avem un zâmbet sănătos, cât mai aproape de ideal, care să ofere încredere și care să crească stima de sine.

Cu ajutorul tehnologiei 3D, a materialelor biocompatibile, a protocoalelor bine stabilite, susținute de măiestria și pasiunea echipei de profesioniști ai Oral Design Clinic & Lab, creăm cele mai  FRUMOASE ZÂMBETE.

CARE SUNT AVANTAJELE FAȚETELOR DENTARE?

Fațetele dentare sunt lucrări protetice care refac în mod natural estetica și funcția dinților, fiind realizate din materiale biocompatibile, pentru a obține rezultate durabile și stabile în timp. American Aethetic Dentistry încadrează  fațetele dentare sau veneers-urile în domeniul COSMETIC DENTISTRY.

 • refac morfologia și funcția dinților;
 • îmbunătățesc culoarea și forma dinților;
 • materiale biocompatibile, rezultate durabile în timp;                                                                                                          
 • tratament minim invaziv sau no-prep.

CE FACEM?

 •  mock-up / drive-test validat de către pacient și medic în ceea ce privește forma și culoarea dinților;
 • șlefuire ghidată prin mock-up;
 •  crearea unei preparații minime de 0,2-0,5 mm la nivelul smalțului dentar;
 •  sau no-prep în situația în care se armonizează volumul dentar al dinților integri sau închiderea spațiilor interdentare;
 •  realizarea de restaurări provizorii pentru perioada de tranziție;
 •  design digital al restaurărilor și realizarea lor cu ajutorul CAD/CAM-ului;
 •  proba, cimentarea și finisarea fațetelor.

Fațetele dentare sunt realizare din ceramică feldspatică, litiu disilicat CAD/CAM și ceramică presată. 

PROGRAMAȚI O CONSULTAȚIE ACUM!

Servicii

CONSULTAȚIE
100 RON
FATETA COMPOZIT GRADIA
500 RON
INLAY COMPOZIT REALIZAT IN LABORATOR
800 RON
OBTURAȚIE
300 RON
OBTURAȚIE FRONTALĂ CU CHEIE DE SILICON
350 RON
OBTURATIE GLASSIONOMER
150 RON
OBTURATIE PROVIORI EUGENAT
100 RON
PANSAMENT CALMANT URGENȚĂ
100 RON

Specialistii nostri in ESTETICĂ ȘI FAȚETE DENTARE

 PETRI Ana
Dr. PETRI Ana
Medic specialist
Educatie

A absolvit colegiul de tehnică dentară în anul 1999 în cadrul UMF ”Iuliu Hațieganu”. Pasiunea pentru estetică a determinat-o să evolueze și pentru aceasta a ales să urmeze cursurile Facultății de Medicină Dentară din Oradea, pe care a absolvit-o în anul 2008.

“Creating beautiful smile“ este motto-ul care o ghidează în viața profesională. A început activitatea în cabinetul individual în anul 2008, iar începând cu anul 2019 a deschis prima clinică acreditată de grupul Elvețian Oral Design, împreună cu soțul ei, cu care formează o echipă de 20 de ani.

Certificari

A participat la numeroase cursuri de specializare în domeniul esteticii dentare, fațetelor și lucrărilor protetice pe implanturi, atât în țară, cât și în străinătate. Și-a completat cunoștintele din domeniul medicinii dentare prin participarea la cursuri de rontgendiagnostic dentar, formator și general manager.

Lucrari

Coautor la articole publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate, în domeniul proteticii dentare.

Limbi straine cunoscute
engleză, italiană
 BARAC Maria
Dr. BARAC Maria
Medic specialist
Educatie

Dr. Maria Barac a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Cluj-Napoca în anul 1997. A urmat un an de stagiatură și apoi un rezidențiat în specialitatea Stomatologie Generală. A devenit medic specialist în 2001.

A lucrat la Spitalul Clinic de Adulți în perioada rezidențiatului și începând cu anul 2000, în cabinetul propriu de Medicină Dentară. La începutul anului 2019, s-a alăturat echipei ABP Petri Clinic.

A început practica stomatologică cu o gamă variată de manopere, în prezent ocupându-se în special de tratamente protetice de la simplu la complex și tratamente restauratorii odontale. Împreună cu medicii colaboratori se ocupă de cazuri complexe interdisciplinare.

Certificari

A participat la cursuri și congrese în țară pe teme legate de Protetică Dentară, Ocluzologie, Restaurări directe și Implantologie.

Și-a completat cunoștintele din domeniul Medicinii Dentare cu cursuri de Rontgendiagnostic Dentar, Formator și General Manager.

Lucrari

A fost coautor la articole publicate în reviste de specialitate, din țară și străinatate, în domeniul proteticii dentare.

Limbi straine cunoscute
engleza, italiana
 CÂMPEANU Radu
Dr. CÂMPEANU Radu
Medic specialist
Educatie

A absolvit Facultatea de Stomatologie la Timișoara în 2007, iar din 2008 începe activitatea în cabinetul propriu din orașul Deva.

Timp de 4 ani, practică stomatologie generală. În 2011, susține examenul de Rezidentțiat la Cluj-Napoca și decide să urmeze specialitatea de Chirurgie Dento-Alveolară. Pe parcursul studiilor și ulterior, participă și la diverse congrese în țară și în străinatate, precum și la workshop-uri dedicate chirurgiei și implantologiei, cum ar fi cele susținute de Dr. Frank Zastrow sau Prof. Dr. Angelo Troedhan.

Pe parcursul rezidențiatului și ulterior, continuă să lucreze în Deva, dar și în Cluj, unde, în afara propriului cabinet, colaborează cu AI Dent Center între 2017-2018.

În 2019, devine lider de opinie K3 Pro și susține primul curs legat de chirurgia ghidată pe acest tip de implant. Tot în 2019, începe activitatea la Oral Design Clinic, unde activează și în momentul de față.

Certificari

 A participat la cursuri de specializare în Protetică, Odontologoie sau Endodonție.

Pe parcursul studiilor și ulterior, participă și la diverse congrese în țară și în străinatate, precum și la workshopuri dedicate chirurgiei și implantologiei, cum ar fi cele susținute de Dr Frank Zastrow sau Prof Dr Angelo Troedhan.

Limbi straine cunoscute
engleza, italiana, franceza

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33