Testimoniale

Dr. A. Czuth

Se mișcă lucrurile foarte bine la Oral Design Clinic in Cluj-Napoca. În acest fel aș dori să le mulțumesc din suflet și să felicit echipa de medici și technicieni dentari care au colaborat și asudat împreună cu mine pt a-mi reda zâmbetul!

Eu însumi de profesie medic stomatolog, am cunoscut echipa D-nei Doctor Maria Barac și D-lui Petri Cristian, un technician dentar fără pereche zic eu, atunci când după ce am terminat facultatea mi s-a oferit privilegiul de a lucra împreuna. Ulterior, am decis sa părăsesc țara și să-mi continui cariera in vestul Europei. Acest lucru nu m-a făcut sa uit de această echipă minunată cu care mi-am început personal cariera și să apelez la ei. Datorită abraziunilor (uzuri) dentare foarte avansate, era necesar o reabilitare completă a arcadelor dentare cu înlocuirea tuturor suprafețelor de smalț care au dispărut. Cunoscând metodele existente pentru realizarea acestui tip de tratament, am ales să fie realizate de echipa Oral Design Lab, conștient fiind de nevoia de cunoștințe, experiența și tehnologie mult superioare stomatologiei clasice!

Timpul petrecut în această clinică a fost pt mine o experiență la superlativ. Materialele de ultimă generație, aparatura, soluțiile informatice și munca în echipa de peste 20 de ani au permis atingerea unui rezultat estetic și funcțional uimitor!  

Am realizat că pasiunea cu care se realizează lucrările ajung la nivel de artă!

”Voi fi recunoscător intotdeauna pentru ce ați realizat și pentru tot ceea ce am învățat de la voi!”

Vă doresc succes și numai bine!

Radu Zubașcu

Ceea ce am apreciat și apreciez la colaborarea cu Oral Design Clinic & Lab este profesionalismul oamenilor, pasiunea pentru ceea ce fac, dedicația și atenția la detalii. Încă de la prima interacțiune ai incredere că își doresc să te ajute, mai ales prin procedee neinvazive   sau minim invazive asupra dinților, astfel încât rezultatele să fie sustenabile pe viitor. Încearcă în mod constant să salveze ce se poate salva și să intervină doar unde e nevoie, pentru a avea durabilitate cât mai mare. Sunt minuțiosi și se asigură că rezultatul final e perfect. 

Mulțumesc

Nicoleta Thomka, Munchen / Germania

În octombrie 2019 am fost pacienta clinicii stomatologice Oral Design, cu un plan de tratament conținând obturații, tratamente de canal, coroane, fațete și extracții chirurgicale. 

De-a lungul celor 3 săptămâni de tratament, m-am simțit mereu pe mâini sigure:  medici foarte competenți și simpatici, tratament lipsit de orice complicații, consiliere impecabilă, aparatură de ultimă oră, organizare eficientă și toate acestea într-un ambient cu bun gust.

Având în vedere timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție, am apreciat enorm faptul că această clinică oferă toate specializprile stomatologice, inclusiv radiologie și tehnică dentară. 

Le mulțumesc din suflet medicilor Dr. Maria Barac, Dr. Radu Câmpean și Dr. Vlad Petrică, precum și tehnicianului  Cristi Petri cu echipa! You are the best!

Liviu Anca

O clinică modernă , complet utilată, cu toate specialitățile stomatologice în care te simți plin de încredere în privința calității serviciilor. Faptul că este prezent și laboratorul dentar în componența clinicii a fost foarte util pentru mine datorită rapidității cu care se desfășoară lucrurile între laborator și cabinete în privința fațetelor și coroanelor dentare de care am avut nevoie pentru a avea din nou un zâmbet frumos.

Le mulțumesc medicilor Maria Barac, Ana Petri și tehnician dentar Cristi Petri, unul din cei mai reputați tehnicieni dentari din România .

LIVIU ANCA, CFO TERRA DENT

Familia Gurău

Pe soții Ana și Cristian Petri i-am intâlnit prin intermediul unei cunoștinte comune, o doamnă nu foarte în vârstă, care m-a impresionat cu o dantură impecabilă. Mi-a spus că nu sunt dinții ei naturali, ci o lucrare care copiază naturalul și asa am ajuns și noi la Artchrys. Soțul a avut probleme cu dinții încă din copilărie, în ultima perioadă dinții se infectau des, poblemele căpătaseră proporții atât de mari, încât nici nu mai putea zâmbi sau mânca, iar recent mi-a mărturist faptul că uneori mai înghițea mâncarea și nemestecată! Acest lucru nu se mai întâmplă acum, datorită echipei de la Oral Design Clinic, niște profesioniști desăvârșiți și oameni de nota zece.

Mulțumesc din suflet întregii echipe și îi recomand din toată inima, pentru că și eu le-am fost pacientă și au făcut o treabă minunată !

P.S. Dacî înainte soțul se ferea să apară în poze cu gura deschisă, acum nu ratează nicio ocazie să își arate dantura! 

Contact Us

Telefon
0364 918
+ 40 771 61 05 01
Email
Adresa
Str. Câmpului, nr. 33